Hotels in Siem Reap

Siem Reap hotel - Angkor WatSpijtig genoeg kunnen we niet in de Angkor Wat tempels verblijven. Dat zou pas een ervaring zijn, niet?!
Het volledige complex is beschermd erfgoed en het is dus niet mogelijk om in deze omgeving te verblijven. Gelukkig ligt Siem Reap slechts enkele minuutjes rijden van de Angkor Wat tempels en daar heb je meer dan genoeg keuze voor accommodaties.

Cambodja is een spotgoedkoop land en je kan er dus al gauw verblijven in een prachtig verzorgd hotel tegen een spotprijsje.

 

Hotel in Siem Reap boeken

Booking.com vergelijkt alle prijzen met elkaar en bied alleen de laagste tarieven aan. Hieronder kan je een kijkje nemen welke hotels er in de buurt van de Angkor Wat tempels zijn.Booking.com

 

Prijs hotels Siem Reap

Angkor Wat hotelVerslik je niet! Wanneer we zeggen goedkoop, dan bedoelen we ook echt spotgoedkoop.
Een driesterrenhotel in Siem Reap begint al bij 10 euro! Doordat Siem Reap zo klein is, ben je trouwens altijd dicht bij de tempels. Via Booking.com kan je kijken hoe ver de hotels van de Angkor Wat tempels (of andere bezienswaardigheden) liggen.

Een viersterrenhotel kost je minstens tussen 25 en 30 euro. In vergelijking met een hotel in Europa, waar je al gauw 100 tot 120 euro per nacht betaald, is dit uiteraard nog steeds een koopje.

Vermeldden we trouwens al dat in de kostprijs van deze hotels ook al het ontbijt is meegerekend?

Naast het ontbijt is er (standaard) ook altijd airconditioning in de kamers en natuurlijk een televisie en internet verbinding. Bij de meeste hotels kan je ook pootje baden in de heerlijk verfrissende zwembaden.