Angkor Wat tours

De Angkor Wat tempels zijn ongetwijfeld het hoogtepunt van je reis naar Cambodja.
In feite is Angkor Wat slechts één tempel (de grootste), maar daarnaast zijn ook nog heel wat andere interessante tempels te zien.

Door een tour te boeken zie je al deze mooie tempels en word je begeleidt door een gids die op al je vragen een antwoord kan geven.

 

Waarom een tour (op voorhand) boeken?

Je kan een tour naar Angkor Wat natuurlijk zelf regelen eens je in Cambodja bent aangekomen, maar dat kost je natuurlijk weer waardevolle vakantietijd. Daarnaast durven ze je in Cambodja wel eens stevig bedotten en is het vaak gewoon interessanter om alles op voorhand te regelen…

  • Zoals je hier kan zien, zijn de tours rond Angkor Wat niet duur voor wat ze te bieden hebben. Voor de prijs moet je het dus al niet laten.
  • Op voorhand een tour boeken is de enige manier om een gids te krijgen. Als je in Siem Reap zelf beslist om de tempels te gaan bezoeken, dan krijg je alleen een ‘tuk-tuk driver‘ die je van de ene naar de andere tempel rijdt en opwacht.
  • In de prijs van de Angkor Wat tours zit het toegangsticket + vervoer + gids + lunch + water allemaal inbegrepen.
  • Door met een erkende tourbooker te werken weet je zeker dat alles in orde zal zijn. Lees zeker de recensies van mensen die de tour al deden.

Welke tours bieden wij aan?

Voor een overzicht aan alle tours die wij via Viator aanbieden, kan je hierboven terecht.

De tours variëren van private tours, tot tours in kleine groepen. Maar ook voor de avontuurlijkere reizigers zit er zeker wat tussen! Zo kan je ook kennismaken met de Angkor Wat tempels via fiets, tuk-tuk en je kan zelf een ritje op een olifant maken als je dat wenst!